Get Adobe Flash player

Ekskluzivni smo distributer tvrtke SAGE koja je na svjetskom tržištu prisutna preko 30 godina. S više od 6 milijuna klijenata širom svijeta te preko 650 zaposlenih, koji kontinuirano rade na uvođenju novih i poboljšanju postojećih poslovnih rješenja, ubrajamo se među vodeće svjetske ponuđače poslovnog software-a za mala i srednja poduzeća.
Među ponuđačima ERP sustava u Njemačkoj, Sage zauzima prvo mjesto u segmentu poduzeća do 100 zaposlenih te slovi kao SAP za malo i srednje poduzetništvo.

Želite li postati naš partner i sudjelovati u našem uspjehu?

Vaši klijenti i potencijalni kupci su mala i srednja poduzeća sa 1-1000 zaposlenika i traže kvalitetna poslovna rješenja koja će im pomoći u organizaciji poslovanja? Prednost naših poslovnih rješenja je prilagodljivost zahtjevima i  potrebama korisnika što uvelike utječe na odluku o kupnji prilikom odabira software-a.  Odluka o ulaganju u naša poslovna rješenja Vašim klijentima jamči konkurentnost i tržišni uspjeh kako u Hrvatskoj, tako i izvan njezinih granica.

Kako možete postati partner?

Ovlašteni distribucijski partner za Sage poslovna rješenja – potpisom Ugovora o distribuciji Sage proizvoda postajete jedan od naših ovlaštenih distribucijskih partnera.
Naše distribucijske partnere osposobljava i obučava tim profesinalnih stručnjaka kako bi samostalno, profesionalno i kompetentno mogli predstavljati tvrtku Sage na tržištu.  
Ukoliko ste zainteresirani za poslovnu suradnju, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate!