Poslovni software vodećeg europskog proizvođača!

Ukoliko razmišljate o nabavci novog ERP rješenja ili niste zadovoljni postojećim, možemo vam ponuditi naše rješenje Office Line i tako vam pomoći da unaprijedite svoje poslovne procese.Office Line je sublimat najkvalitetnijih i provjerenih poslovnih procesa. Uvođenjem ovog poslovnog rješenja uvodite i organizaciju poslovanja koja Vam jamči konkurentnost i tržišni uspjeh kako u Hrvatskoj tako i izvan njezinih granica.

SAGE Office Line

Office Line je softversko rješenje koje Vam nudi pregršt mogućnosti kako biste uspješno optimizirali Vaše poslovne tokove. Vas i Vaše suradnike opskrbljuje aktualnim informacijama o svim poslovnim procesima u poduzeću te na taj način unaprijeđuje transparentnost i efektivnost poslovanja kao i snagu izražavanja prema Vašim poslovnim partnerima.

Sage Office Line koristi sve prednosti Microsoft-tehnologije. Prilagodljivi MS-SQL-Server sadržan je u standardu. Instalacija i administracija centralnog Server-a (baze podataka) potpomognute su efikasnim alatima (tools). Office Line sadrži mnoge prečice kao i direktan pristup SQL-bazi podataka što mu daje mogućnost precizne dodjele korisničkih prava i kontroliranog upravljanja Vašim ljudskim resursima.

OfficeLine je idealan kao temelj na kojem se gradi vertikalno strukovno rješenje, lako i jednostavno prilagodljiv svim specifičnim zahtjevima.

Primjena Add-in tehnologija omogućuje dugoročan rast. Razvijena Add-In tehnologija omogućava dodatno programiranje čime se može proširiti funkcionalnost osnovne aplikacije ili izvršiti povezivanje sa modulima i aplikacijama drugih ponuđača. Software raste sukladno Vašim potrebama.

OfficeLine je prilagođen standardima Microsoft-a te je brzo savladiv i jednostavan za korištenje. Također je potpuno integriran sa alatima MSOffice-a (npr. izvoz izvještaja u Word i Excel, izrada serijskih pisama uWord-u jednim klikom miša, slanje dokumenta u PDF formatu putemE-mail-a).

Office Line je idealan za decentralizirane organizacije. Software se instalira na Microsoft-Terminal-Server, ali sa sigurnim pristupom sa svakog radnog mjesta ili udaljene lokacije. Instalacija i rad pod Microsoft-terminal-serverom (centralno na serveru uz korištenje na terminalima) omogućuje rad i na starijim računalima, odnosno ne uvjetuje dodatnu investiciju u hardware.

 Najbolji dokaz za snagu, stabilnost i sigurnost ovog rješenja

je 11000 zadovoljnih korisnika iz najrazličitijih djelatnosti.