SAGE DMS - poslovno rješenje za arhiviranje i upravljanje dokumentima

Kao vodeći proizvođač poslovnog softvera i usluga za mala i srednja poduzeća Sage je u svrhu širenja palete svojih proizvoda ušao u strateško partnerstvo s pružateljima DMS rješenja (Document management software) d.velop. DMS je poslovno rješenje koje je potpuno integrirano sa Sage-ovim ERP produktom Office Line. Upravo u tome je velika prednost DMS poslovnog rješenja. Obzirom na ovu funkcionalnost korisnicima je omogućen pristup sveobuhvatnim funkcijama DMS-a direktno iz ERP-a, a bez potrebe posebnih prilagodbi novom sustavu.

Zamislite ured bez gomile papira koje čuvate u svojim ormarima!

Prednosti korištenja DMS-a za korisnike:

  • jednostavno arhiviranje i pohrana dokumenata - pohrana kompletne dokumentacije u elektronskom obliku
  • jednostavan pristup arhiviranim podacima – korištenjem „full text“ inteligentnog alata za pretraživanje smanjuje se trajanje procesa pretraživanja. Zaboravite na traženje dokumenata po arhivi u ormarima!
  • zaposlenicima olakšan rad – mogućnost slanja svih pohranjenih dokumenta elektroničkim putem (e-mail, word dokumenti, skenirani dokumenti)
  • dugoročna dostupnost podacima - sustav podržava zakonske uvjete za pohranu dokumenata, o načelima pristupa podacima i provjerljivosti digitalnim dokumentima (GdPdU) do 30 godina i više.
  • učinkovito upravljanje dokumentima – izbjegava se dupliciranje pohranjenih primjeraka