Investirajte pametno!!!

Sage je na europskom tržištu prisutan preko 20 godina. Sa 250 000 korisnika i 650 zaposlenih, ubraja se među vodeće ponuđače poslovnog software-a u svijetu. Među ponuđačima ERP sustava u Njemačkoj Sage zauzima prvo mjesto u segmentu poduzeća do 100 zaposlenih te slovi kao SAP za malo i srednje poduzetništvo.

Više od četvrtine stoljeća Sage stoji na usluzi malim i srednjim poduzetnicima te velikim organizacijama kao vodeći proizvođač software-a za podršku poslovanja. Kontinuiranim razvijanjem i podrškom integriranih rješenja, našim korisnicima pružamo brži i jednostavniji uvid u poslovanje.

Tisuće zadovoljnih klijenata najbolji su dokaz stabilnosti i sigurnosti. U Hrvatskoj smo prisutni od 1998. godine te nam je upravo dugogodišnja prisutnost na tržištu omogućila izradu kvalitetne lokalizacije software-a.

 

Sage je odlučan i dalje se zadržati među vodećim proizvođačima sa dugogodišnjom tradicijom, u stvaranju inovativnih rješenja, koja će ubrzati prilagodbu na promjene uvjetovane porastom poslovanja.